Velkommen til Global Market Activation

 Vi leverer komplette marketingløsninger til globale kunder: tiltrækker nye kunder, vækster eksisterende, skaber kendskab etc. via omni-channel løsninger, kundeengagement og marketingtræning. Vi er specialiseret inden for fire nøgleområder:

 • INTERNATIONAL EKSPANSION

  Vil du overskride dine egne grænser og udforske hvad der ligger uden for. Lad os hjælpe dig på vej. Vi er ivrige efter at se dig lykkes.

 • DIN MARKETINGAFDELING

  Vi skaber state-of-the-art marketing kommunikation sammenholdt med et højt og professionelt serviceniveau for mellemstore og store virksomheder.

 • KUNDE ENGAGEMENT

  Kundeservice er vigtig for at sikre langsigtet vækst. Vi identificerer dine mest værdifulde kunder og sikrer deres tilfredshed.

 • KANAL MARKETING MANAGEMENT

  Vores strategiske kanal marketing ekspertise gør det muligt for os at levere tilpasset kanal marketing planlægning. Alt for at du kan nå dine mål for dine kanaler.

Vi udvikler vores marketingportefølje løbende - alt sammen for at forbinde virksomhederne med deres kunder.

Hvem vi er

Sabine Sorensen arbejder sammen med sine kunder for at aktivere diverse marketing tiltag, udvikle brand positionering, brand extension, merchandising og især market entry strategier, der fører til varig konkurrencemæssig fordel.

Global Brand Activation er et niche firma, der har til formål at øge værdien for virksomheden og skabe ideer, der udfordrer brands og giver dem mulighed for at tænke kreativt.

Dansk